//cdn.globalso.com/cnccmie/hewei-11.jpg
//cdn.globalso.com/cnccmie/bennr2.jpg
//cdn.globalso.com/cnccmie/bennr3.jpg

babagankita

Impor & Ekspor Mesin Konstruksi China, Ltd. minangka salah sawijining eksportir mesin pelabuhan China, sing ana ing Kutha Xuzhou. Wiwit diadegake perusahaan ing 2011, kita wis fokus ing pasar mesin pelabuhan. Ing 2012, kita kerja sama karo XCMG kanggo sukses ngembangake crane loader sisi merek ccmie.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Angkat sisih Kontainer 37 Ton bakal ...

    Agustus-26-2021

    Iki pisanan kanggo pelanggan Kenya kanggo tuku pengangkat sisi kontainer 37ton saka CCMIE, lan pelanggan isih percaya karo CCMIE ...

  • cara ngoperasikake wadhah 20ft

    Agustus-01-2021

    Dina iki kita nindakake popularization ilmu, komponen Truk Side Loader Trailer Sisih Truk kalebu sawetara bagean 1. Narik ...

  • ZPMC dobel kontainer tekan ...

    Jul-26-2021

    Bubar, Industri Berat Mesin Pelabuhan Shanghai ngluncurake panyebar kothak dobel sing bisa adaptasi karo seri perusahaan ...

maca liyane