gew

Babagan Kita

Impor & Ekspor Mesin Konstruksi China, Ltd. minangka salah sawijining eksportir mesin pelabuhan China, sing ana ing Kutha Xuzhou. Wiwit diadegake perusahaan ing 2011, kita wis fokus ing pasar mesin pelabuhan. Ing 2012, kita kerja sama karo XCMG kanggo sukses ngembangake crane loader sisi merek ccmie. Sawise usaha terus-terusan para insinyur lan inovasi teknologi sing terus-terusan, produk iki terus-terusan dipuji dening para pelanggan saka saindenging jagad, lan pangsa pasar ing China uga dadi peringkat kaping pisanan. 

Sanalika, kita uga agen resmi stacker jangkauan lan pawang kontainer ZPMC, pabrikan mesin lan peralatan plabuhan paling gedhe ing donya.

Kita ora mung ngidini luwih akeh pelanggan internasional ngerti lan ngakoni produk, nanging uga nggawe persahabatan karo para pelanggan mesin pelabuhan ing saindenging jagad.

Kanthi pirang-pirang taun pengalaman sing sugih, kita entuk ilmu profesional sing dibutuhake lan pengalaman sing apik ing bidang mesin port. Sawise pirang-pirang taun kerja keras, saiki isih ana ing antarane para pesaing ing saindenging jagad. Sistem operasi sing dikelola kanthi apik, dikelola kanthi profesional lan tim sales internasional sing profesional ngidini kita ngowahi pesenan dadi produk pungkasan lan ngekspor menyang udakara 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

2020
  • 1885
    Shanghai Zhenhua Heavy Industry (Group) Co., Ltd. (ZPMC) minangka perusahaan terkenal ing industri manufaktur alat berat. Iki minangka perusahaan sing nduwe saham A lan B-saham duweke negara. Pesta pengendali yaiku China Communistation Development Co., Ltd., salah sawijining perusahaan top 500 ing donya. Perusahaan sadurunge yaiku Gongmao Shipyard, sing didegake ing taun 1885. Sawise luwih saka satus taun pembangunan, kanthi resmi diganti jeneng dadi Industri Berat Zhenhua ing taun 2009. Perusahaan iki bermarkas ing Shanghai, lan duwe 10 basis produksi ing Shanghai, Nantong lan liyane papan, jembaré 10.000 mu, kanthi garis pantai 10 kilometer, garis pantai banyu jerone 5 kilometer lan dermaga beban 3..7 kilometer. Iki minangka pabrikan alat abot ing negara kasebut kanggo mesin pelabuhan. Perusahaan iki nduwe kapal transportasi lengkap 25 60.000 nganti 100.000 ton, sing bisa ngangkut produk skala gedhe liwat segara lan segara menyang saindenging jagad.
  • 2010
    Industri Heavy Mesin Port Shanghai wis ngembangake stacker wiwit taun 2010
  • 2013
    history_img
    Ekspor gantung sisi menyang Oceania. Produk crane samping sing digawe dening perusahaan kasebut sukses dikirim menyang papan pangguna ing Papua Nugini ing Oseania. Perusahaan kasebut dikembangake ing wulan September 2013 kanthi dhasar pencernaan lan penyerapan teknologi canggih sisih angkat ing omah lan ing luar negeri. Truk kasebut minangka semi-muatan kontainer lan transportasi semi-trailer, sing kasusun saka semi-trailer 371HP lan crane lan kontan pemunggah kontainer MQH37A. Cocog kanggo mbukak lan mbongkar peralatan angkat khusus kanggo wadhah 20 lan 40 kaki.
  • 2015
    history_img
    Tanggal 20 November 2015, dianugerahi Upacara Penghargaan Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Industri Mesin 2015 ing Nanning. Crane sampingan MQH37A menang hadiah nomer telu saka Ilmu Mesin lan Teknologi Industri Mesin China. Crane sisi dipasang otomotif domestik pertama sukses diluncurake ing lini produksi ing taun 2015. 38 paten resmi, kalebu 9 paten penemuan resmi, 28 model utilitas, lan 1 desain tampilan. Proyek "Container Transporter Lifting Device and Container Transporter" menang penghargaan emas kanggo paten penemuan, nuduhake kekuatan teknis inti lan daya saing.
  • 2016
    Grup Industri Heavy Shanghai Zhenhua ngedegake Divisi Mesin Streaming ing taun 2016, lan produk efisien sing dikembangake wis diakoni sacara internasional.
  • 2017
    Industri Berat Zhenhua wis nggawe 27 cabang utawa kantor ing jaban rangkah ing saindenging jagad. Anak perusahaan kasebut didhasarake ing wilayah lokal, nindakake manajemen lokal, ngrampungake tanggung jawab sosial, nindakake layanan perawatan sawise-penjualan, lan pangembangan pasar.
  • 2017
    history_img
    Ing tanggal 15 Juni 2017, Grup Mesin Pelabuhan Industri Berat Zhenhua lan Perusahaan Mediterania nandatangani kontrak kanggo pasokan tumpukan jangkauan, menehi tandha penjualan ing luar negeri pertama produk tekan stack Zhenhua Heavy Industries. Investor Perusahaan Mediterania yaiku Perusahaan Turki Potunus, sing nduweni pengalaman sewa lan kinerja penjualan lan pangopènan sing akeh ing bidang peralatan mesin pelabuhan cilik kayata tumpukan. Ing tahap wiwitan, perusahaan ngirim tim teknis kanggo mriksa basis produksi Industri Berat Mesin Shanghai lan produk saka Industri Berat Zhenhua ing Nanhui, lan komunikasi karo teknisi Industri Heavy Zhenhua kanthi rinci. Evaluasi positif diwenehake marang stacker tekan Industri Heavy Zhenhua. Ing wektu kasebut, stacker tekan iki bakal disewakake dening perusahaan menyang dock lan yard panyimpenan ing Turki lan wilayah sekitar.
  • 2017
    Tanggal 20 Juni 2017, Industri Berat Zhenhua lan Perusahaan NUTEP Novorossiysk Rusia mlebu 3 crane quay, 4 crane ban, lan 2 stacker tekan ZPMC sing nembe dikembangake.
  • 2019
    Produksi lan penjualan Zhenhua Heavy Industri Reachstacker tikel kaping satus Ing tanggal 16 Agustus, "Matur nuwun wis duwe sampeyan, mlaku sadawane dalan" Zhenhua Heavy Industries 100 unit produksi tekan tumpukan lan rapat penjualan wis dianakake kanthi agung. Pelanggan, pemasok, lan distributor saka saindenging jagad iki nglumpuk ing Industri Berat Mesin Pelabuhan Shanghai. Presiden Industri Heavy Zhenhua lan Wakil Sekretaris Panitia Partai Huang Qingfeng, lan Wakil Presiden Zhang Jian melu rapat produksi lan penjualan. Wiwit produk pertama diluncurake ing jalur majelis ing wulan Agustus 2017, stacker tekan Zhenhua Heavy Industry wis entuk luwih saka 100 produksi lan penjualan, kanthi sukses mbukak pasar streaming domestik lan internasional, lan entuk pujian saka para pangguna. Produk mesin aliran didol nganti luwih saka 60 yard terminal ing 8 negara lan duwe reputasi apik ing pasar. Ing rapat kasebut, ZPMC uga ngenalake karakteristik stacker tekan stacker lan stacker, lan nindakake pertukaran teknis ing stacker and stacker tekan ZPMC sing anyar. Peserta uga ngunjungi area perakitan lan komisioning produk mesin aliran Shanghai Port Machinary, lan ngalami performa unggulan produk mesin aliran perusahaan ing lokasi kasebut. Ing pasar stacker, Zhenhua Heavy Industry minangka wong anyar ing industri iki lan bakal terus nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing luwih apik lan luwih cepet lan produk sing luwih andal lan maju.
  • 2019
    history_img
    Crane sisih khusus pertama ing China dikirim menyang pangguna Bubar, crane samping khusus domestik pertama MQH37AYT sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kasebut sukses dikirim menyang pangguna. Ngganti obyek angkat kontainer konvensional menyang perlengkapan alat produksi mobil penumpang, lan nggunakake teknologi rantai dobel ndhuwur lan ngisor, struktur pandhuan rong arah, lan silinder geser. Struktur anyar lan teknologi anyar, kayata tata letak staggered paralel, aksi interlocking boom lan outrigger, entuk pujian lan pengakuan sing apik amarga kinerja apik ing proses uji coba produk kasebut.
  • 2020
    history_img
    Telung stacker sing wis sukses dikirim menyang Pelabuhan Weihai saka Shandong Port Group Ing tanggal 9 April, telung stacker tekan sing dikembangake dening Shanghai Port Machinery Heavy Industry Co., Ltd. ing sangisoré Industri Heavy Zhenhua sukses dikirim menyang Pelabuhan Weihai Shandong Port Group. Babagan tumpukan tumpukan, Industri Berat Zhenhua wis ngoptimalake desain kanggo terminal sing dipasang kendaraan, 360 gambar panorama lan konfigurasi liyane sing gegandhengan. Sajrone periode khusus, Zhenhua Heavy Industries, nalika nindakake tugas sing apik kanggo nyegah epidemi, kanthi cepet ngatur personel kanggo nerusake kerja lan miwiti produksi, lan nindakake tugas sing apik ing proses produksi lan debugging peralatan, lan pungkasane sukses ngrampungake pengiriman. Minangka "mitra sing apik" kanggo logistik lan transshipment kayata plabuhan, sepur, lan lapangan kargo akeh, stacker tekan Zhenhua Heavy Industry aman, cerdas, kepenak, hemat energi, lan dipercaya banget, protektif banget, gampang dioperasikake, gampang njaga, lsp
  • 2020
    history_img
    Produk mesin aliran ZPMC kaping pisanan mlebu pasar Kamboja tanggal 21 Juli 2020, 4 tumpukan tekan kontainer kosong dikirim kanthi lancar ing Sihanoukville, Kamboja, minangka kaping pisanan produk mesin aliran Zhenhua Heavy Industries mlebu pasar Kamboja. Pelabuhan Sihanoukville, diarani Pelabuhan Kulon, dununge ana ing pesisir kidul Kamboja. Yaiku pelabuhan paling gedhe ing Kamboja lan siji-sijine plabuhan komersial modern, plabuhan bebas bea lan gateway perdagangan asing. Stacker lan stacker tekan kontainer Industri Heavy Zhenhua duwe kaluwihan penting kayata efisiensi operasi, keamanan lan reliabilitas sing dhuwur, lan mobilitas sing kuat. Dheweke entuk kapercayan saka pelanggan domestik lan manca negara kanthi sistem manajemen mutu sing ketat lan jaringan layanan pemasaran domestik lan asing sing intensif.
  • 2020
    history_img
    Pelabuhan Kamboja Sihanoukville tekan plabuhan nganti tekan Anyar, 4 tumpukan tekan kontainer kosong sing dibangun dening Industri Berat Zhenhua kanggo Pelabuhan Sihanoukville ing Kamboja kanthi lancar mlebu ing pelabuhan. Pelabuhan Sihanoukville, diarani Pelabuhan Kulon, dununge ana ing pesisir kidul Kamboja. Yaiku pelabuhan paling gedhe ing Kamboja lan siji-sijine plabuhan komersial modern, plabuhan bebas bea lan gateway perdagangan asing. Penumpuk lan tumpukan kontainer Industri Heavy Zhenhua duwe kaluwihan pinunjul kayata efisiensi, keamanan lan linuwih, lan manuver sing kuat. Wiwit produk pertama diluncurake ing wulan Agustus 2017, perusahaan kasebut wis adol udakara 200 tumpukan tekan, sing didol adoh. Puluhan negara kayata Singapura lan Kamboja.
  • 2021
    history_img
    Produk seri ZPMC Super Reachstacker diluncurake saben baris saben liyane Stacker super tekan bisa nyukupi kabutuhan transfer efisiensi dhuwur saka macem-macem terminal lan yard, lan cerdas lan aman. Mesin kabeh nganggo desain bobot entheng, bobote mesin kurang saka 8 ton tinimbang model standar ing industri, sing bisa nyuda konsumsi bahan bakar peralatan, nyuda tekanan roda ing lemah, lan nambah layanan gesang situs; pangowahan otomatis pertama industri Desain wheelbase ngidini basis roda variabel maksimum stacker super tekan 2,5 meter, sing bisa nindakake operasi kanthi kahanan kerja sing beda-beda, nyuda bobot lan ngowahi radius peralatan; dilengkapi sistem kontrol elektro-hidrolik generasi kaping Zhenhua kanggo mujudake operasi penyebar, Telung fungsi sambungan boom teleskoping lan boom tilting ningkatake efisiensi kerja lan akurasi stacker tekan; dilengkapi silinder komposit bisa nindakake "pemulihan energi", ngirit konsumsi energi, lan nyuda biaya panggunaan sing komprehensif. Kajaba iku, stacker super tekan fleksibel lan duwe pengalaman nyopir sing apik banget. Sanajan ing cuaca sing ora apik, bisa kanthi gampang lan cerdas ngenali alangan lan otomatis rem nalika mbalikke. Desain taksi humanisasi nggawe lingkungan nyopir dadi luwih nyaman. , Keamanan Ing mbesuk, stacker super tekan uga bakal dilengkapi platform cloud IoT, sing bisa ngawasi status kendaraan jarak jauh, analisis efisiensi energi, lan perawatan sawise-sales kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih rinci lan bisa digunakake kanggo para pelanggan lan nambah peralatan efisiensi Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut ngasilake lan adol meh 200 tumpukan tekan lan luwih saka 40 tumpukan. Wis sukses mlebu Shanghai, Singapura, Qingdao, Guangzhou lan pelabuhan gedhe liyane lan diekspor menyang negara manca. Kanthi tambahan stacker super tekan, produk mesin aliran Zhenhua Bakal nyedhiyakake pangguna luwih akeh.