gew

Angkat Wadah

Angkat Wadah

Spesifikasi

Kapasitas angkat maksimal 37t kanthi rong lapisan

Range kerja maksimal 4m

Nganggo wektu daur ulang ≤10min

Tekanan maksimum sistem hidrolik: 28MPa

Fungsi utama Ngunggah lan mbongkar, transfer kendaraan

Ndhaptar Kontainer 20ft Standar, kontainer 40ft

Kapasitas tangki minyak hidrolik: 304L


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Sajrone saiki, wis ana macem-macem solusi transportasi ing tembung kasebut, nanging apa wae sing pengin diangkut, sampeyan isih duwe kabutuhan tartamtu sing mbutuhake wangsulan sing tepat sing bisa nggawa sampeyan barang sing nyata sajrone proses operasi sampeyan. Kanthi adhedhasar sarat iki, kita CCMIE karo XCMG nggawe macem-macem treler lan crane, truk lan crane sing bisa cocog karo kebutuhan sampeyan, miturut kabutuhan sejatine lan teknologi canggih bisa cepet ngrampungake kabutuhan sampeyan. Treler lan trek kami dirancang khusus lan dipasang karo crane, temokake kabeh kabutuhan sampeyan.

Kita tanggung jawab kanggo nyukupi kabeh transportasi kontainer customer lan kebutuhan tumpukan; kita ngarep-arep entuk asil dandan produk kanthi terus ningkatake volume bisnis pelanggan; dadi mitra permanen utama pelanggan kanggo mbantu pelanggan nggedhekake mupangate. Penyebar kontainer crane pesisir China mobile port crane container lifting spreader ngangkat angkat barang kargo jagad, kita nampani konsumen lan pangguna saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita kanggo interaksi karo perusahaan sing bakal teka. Produk kami paling apik, Layanan iki misuwur. Siji pilihan, mesthi becik!

Angkat kontainer Tiongkok berkualitas tinggi, kualitas luar biasa asale saka kontrol kualitas kita ing saben detail, kepuasan pelanggan amarga pengabdian sing tulus. Nggantungake teknologi canggih lan reputasi industri koperatif sing apik, kita ngupayakake kanthi solusi lan layanan marang para pelanggan, lan gelem nguatake pertukaran lan kerjasama tulus karo para pelanggan domestik lan manca kanggo nggawe masa depan sing luwih apik.

Ati-ati Operasi

Rentang peralatan angkat ngarep lan peralatan angkat mburi biasane padha. Nalika ana bedane gedhe, mungkasi siji peralatan angkat lan operate peralatan angkat liyane, atur supaya peralatan angkat ngarep padha karo jangkoan kerja sing padha karo peralatan angkat mburi, banjur operasi ing wektu sing padha maneh.
Sajrone ngangkat, priksa manawa pengangkat tumindak lancar lan stabil, yen ayunan kontainer diangkat amarga operasi tiba-tiba, mungkasi operasi sekaligus, restart operasi sawise quieting mudhun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita