gew

Cuplikan Angkat Kontainer

Cuplikan Angkat Kontainer

Spesifikasi :

Kapasitas angkat maksimal 37t

Range kerja maksimal 4m

Nganggo wektu daur ulang ≤10min

Tekanan maksimum sistem hidrolik: 28MPa

Jinis kontrol Radio remot kontrol / kontrol manual

Fungsi utama Ngunggah lan mbongkar, transfer kendaraan

Ndhaptar Kontainer 20ft Standar

Kapasitas tangki minyak hidrolik: 304L


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Container Lift Trailer bisa ngerteni luwih cepet nangani kontainer mbandhingake cara tradisional. Kita nggunakake Trailer Angkat kontainer, kita bisa ngontrol kabeh aliran transportasi kanthi total, ora prelu relay menyang pihak liyane 3, dadi pangguna pungkasan ora butuh ngenteni wektu maneh, langsung sadar transportasi. Nalika nggunakake trailer angkat kontainer, ora perlu peralatan angkat liyane, ora prelu nggunakake forklift gedhe utawa crane seluler liyane, utamane, nyewa utawa tuku biaya crane seluler luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Nggunakake cuplikan angkat kontainer uga bisa nyuda resiko lan biaya telat kanggo ngirim barang menyang pelanggan. Sampeyan bisa mbantu sampeyan nggawe hubungan sing luwih apik karo pelanggan.

Liwat komunikasi teknis karo pangguna, kita terus nambah produk lan mesthekake kualitas solusi kasebut memenuhi standar pasar lan para pembeli. Bisnis kita pancen wis nggawe program jaminan kualitas top sales pabrik China CCMIE 2 poros 40FT bingkai dilengkapi trailer sasis kontainer kanthi crane pengangkat sisi. Kita kanthi tulus nyambut pengecer domestik lan manca lan pangguna pungkasan sing bakal dihubungi, arep nggawe penyelidikan, utawa teka kunjungan lan negosiasi Pabrik, sampeyan bakal menehi produk lan solusi sing sampurna, uga pandhuan sales sing antusias, lan layanan purna jual , kita ngarep-arep riko lan kerja sama.

Pengangkat sisi kontainer promosi pabrik, stacker tekan kontainer bisa nampa pesenan khusus tingkat kualitas lan desain khusus pelanggan. Kita wis ngarep-arep nggawe kemitraan bisnis jangka panjang sing apik lan sukses karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Ati-ati Operasi:

Sajrone angkat, priksa manawa operator duwe tampilan barang sing jelas, yen prelu, pilih wong sing mumpuni kanggo nulungi kerjane. Operator ngadeg ing sisih sing padha karo barang sing diangkat, njaga paling ora 2m saka ujung kendaraan, Gambar 3.6 minangka area kerja sing disaranake kanggo operator. Nalika kontainer dicopot saka Container Lift Trailer kanggo dilatih, area kerja operator yaiku rong meter saka ujung kendharaan, lan operator
nduweni tampilan sing jelas babagan kendharaan lan sepur. Gambar 3.6 wilayah kerja operator
Operator ora bakal ninggalake kontrol remot nalika ngangkat beban utawa crane lagi mlaku.s


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita