gew

Warta Lan Kasus

  • Angkat sisih Kontainer 37 Ton bakal dikirim menyang Kenya

    Iki pisanan kanggo pelanggan Kenya kanggo tuku pengangkat sisi kontainer 37ton saka CCMIE, lan pelanggan isih percaya banget karo CCMIE. Manajer penjualan kita mung nggawe kutipan rinci supaya bisa dipilih, lan miturut kabutuhan pelanggan, disaranake paling su ...
    Waca liyane
  • cara ngoperasikake wadhah 20ft

    Dina iki kita nggawe popularization ilmu, komponen Truk Side Loader Trailer Side Loader kalebu sawetara bagean 1. Narik liter sisih trailer, kita bisa milih supaya didukung (PTO), utawa kita bisa milih nggunakake independen mesin kanggo nyedhiyakake tenaga. Rong mode daya iki nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • ZPMC double container reach stacker is here

    Stacker tekan kontainer dobel ZPMC kasedhiya ing kene

    Bubar iki, Industri Berat Mesin Pelabuhan Shanghai ngluncurake panyebar kothak dobel sing bisa adaptasi karo macem-macem stacker jangkauan perusahaan kanthi basis stacker jangkauan kontainer standar. Tumpuk kothak dobel duwe tata struktural lan desain struktural sing apik banget. Bisa ...
    Waca liyane
  • Zero breakthrough! The International Standards for Lifting Machinery Revised by Zhenhua Heavy Industry are officially released

    Terobosan nol! Standar Internasional kanggo Angkat Mesin sing Diubah dening Zhenhua Heavy Industry resmi dirilis

    Ing tanggal 17 Juni, standar internasional ISO 7752-5: 2021 internasional "Ngatur Piranti-Ngontrol Mesin-Pengaturan lan Karakteristik-Bagéan 5: Jembatan lan Gantry Crane" lan standar internasional ISO 9374- 5: 2021 "Crane — Informasi sing Bakal Disedhiyakake dening Panyedhiya lan Tuku — Bagean 5: Jembatan ...
    Waca liyane
  • ZPMC Super Reach stacker series products

    Produk seri ZPMC Super Reach stacker

    Bubar, produk seri ZPMC Super Reachstacker wis diluncurake saben baris, kanthi nyuntikake gaya anyar menyang pasar mesin streaming. Stacker super tekan bisa nyukupi kabutuhan transfer efisiensi dhuwur saka macem-macem terminal lan yard, lan cerdas lan aman. T ...
    Waca liyane
  • 5 years, from 95 to 104! ZPMC reach Stacker

    5 taun, saka 95 nganti 104! ZPMC tekan Stacker

    Reach stacker, uga dikenal minangka crane ngarep kontainer, yaiku mesin seluler sing akeh digunakake kanggo mbukak lan mbongkar kontainer ing yard, dermaga, lan barang kargo. Kanthi paningkatan syarat-syarat perlindungan lingkungan sing terus-terusan, pangembangan transportasi kereta api kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • ZPMC Abu Dhabi Terminal Equipment Comprehensive Maintenance Project

    Proyek Pemeliharaan Komprehensif Peralatan ZPMC Abu Dhabi

    Ing tanggal 27 Oktober, anak perusahaan ZPMC Timur Tengah menang tawaran proyek pemeliharaan komprehensif peralatan terminal Abu Dhabi COSCO SHIPPING, kalebu 11 crane quay, 32 crane rel otomatis, sistem gerbang akses akses, 66 truk internal, tumpukan tumpukan, lan stacker mobile liyane ...
    Waca liyane
  • ZPMC flow machine products enter the Cambodian market for the first time

    Produk mesin aliran ZPMC mlebu pasar Kamboja kaping pisanan

    2020-07-23 Ing tanggal 21 Juli, 4 tumpukan tekan kontainer kosong dikirim kanthi lancar ing Sihanoukville, Kamboja, minangka kaping pisanan produk mesin aliran Zhenhua Heavy Industries mlebu pasar Kamboja. Pelabuhan Sihanoukville, diarani Port Barat, dununge ing pesisir kidul ...
    Waca liyane
  • Seize the height of the reach stacker market

    Rebut dhuwure pasar stacker tekan

    020-06-08 "Zhenhua tekan stacker wis misuwur ing industri ing taun-taun pungkasan. Kita ngarepake telung stacker tekan iki sing mekar ing Pelabuhan Weihai. " Ing tanggal 9 April, Shandong Port Group Pelabuhan Weihai miwiti "mitra anyar". Ing jajaran jembatan quay raksasa, ...
    Waca liyane
  • ZPMC reach stacker successfully entered the Turkish market

    Stacker tekan ZPMC sukses mlebu pasar Turki

    2017-06-19 Tanggal 15 Juni, CCMIE lan Perusahaan Mediterania nandatangani kontrak kanggo penyediaan tumpukan tekan. Investor Perusahaan Mediterania yaiku Perusahaan Turki Potunus, sing nduweni pengalaman sewa lan kinerja penjualan lan pangopènan sing akeh ing bidang peralatan mesin port cilik kayata ...
    Waca liyane
  • ZPMC independently developed a new type of reach stacker and won praise from customers

    ZPMC independen nggawe jinis stacker jangkauan anyar lan menang pujian saka para pelanggan

    Bubar, loro stacker tekan Industri Heavy Zhenhua dikirim menyang pangguna Mongolia. Sadurunge, nalika pangguna Mongolia menyang pangkalan produksi perusahaan kanggo pamriksan ing situs, dheweke akeh memuji lan ngakoni babagan kualitas stacker perusahaan. Zhenhua Heavy Ind ...
    Waca liyane
  • CCMIE side loader export to Oceania

    Ekspor loader sisih CCMIE menyang Oceania

    Bubar iki, produk crane loader sampingan sing digawe dening perusahaan ccmie sukses dikirim menyang situs kerja pangguna ing Papua Nugini ing Oseania. Perusahaan produk sling sisih CCMIE dikembangake ing wulan September 2013 kanthi dhasar pencernaan lan penyerapan teknologi canggih sisih ...
    Waca liyane