gew

Angkat sisih Kontainer 37 Ton bakal dikirim menyang Kenya

Iki pisanan kanggo pelanggan Kenya kanggo tuku pengangkat sisi kontainer 37ton saka CCMIE, lan pelanggan isih percaya banget karo CCMIE. Manajer penjualan mung nggawe kutipan rinci kanggo milih pelanggan, lan miturut kabutuhan pelanggan, disaranake pengangkat sisi kontainer sing paling cocog kanggo dheweke.

Mesthine, sawise ngirim gambar menyang customer kanggo referensi, pelanggan nggawe pangaturan sing apik. Amarga pelanggan wis tuku trailer loader sampingan saka pemasok liyane sadurunge. Nalika trailer loader sisih pelanggan gagal bisa digunakake kanthi normal, suplier ora nulungi dheweke ngrampungake lan ora nggatekake pelanggan. Iki nggawe pelanggan nesu banget. Dadi pelanggan kuwatir banget babagan layanan purna jual lan masalah kualitas. Kita ngerti banget keprigelan para pelanggan. Kita ngandhani pelanggan yen duwe sistem sawise-sales sing lengkap.

Staff sawise-sales mangsuli pitakon kanthi online 24 jam saben dina. Ana video lan manual sing rinci kanggo mbantu sampeyan operate, lan kita nyedhiyakake video operasi kanggo pelanggan liyane. Dadi aja padha sumelang ing bab masalah sawise-sales. Kita ditanggulangi dening tim profesional.

MQH37新5_800
Truk mbukak otomatis CCMIE Container digunakake kanggo mbukak lan mbongkar Container.
CCMIE Container sisih ngemot akeh kaluwihan, spesialis transfer, bobot awak kurang
Efisiensi tinggi, pilihan angkat canggih, Tekanan lemah rendah & stabilitas dhuwur
Trailer utawa truk dipasang.

Kita yakin manawa sawise ijol-ijolan dhisikan, lan kerja sama sabanjure, liwat upaya bebarengan, kerjasama bisnis ing antarane kita bakal ngasilake mupangat kanggo kalorone perusahaan, entuk manfaat bebarengan lan asil win-win. Kami, CCMIE, bisa nyedhiyakake produk utawa layanan berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake Trailer 3-poros Kontainer Loader Truk China ing mesin anyar ing Papua, Kepulauan Solomon lan negara liya kanthi rega sing kompetitif. Kita kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama karo distributor lan pangguna ing saindenging negara. . Kita mikir bisa nyukupi kabutuhan logistik. Kita uga nampani konsumen ing unit manufaktur kanggo tuku solusi.

Yen sampeyan uga kasengsem, sampeyan bisa ngubungi kita!


Wektu kiriman: Aug-26-2021