gew

cara ngoperasikake wadhah 20ft

Dina iki kita nggawe popularization ilmu, komponen saka Side Loader Trailer
Truk Loader Sisih kalebu sawetara bagean
1. Narik liter sisih trailer, kita bisa milih supaya didukung karo (PTO), utawa kita bisa milih nggunakake mesin independen kanggo menehi tenaga. Rong mode daya iki nyedhiyakake daya kanggo crane ing sisih wadhah. Ing kahanan normal, yen listrik ora nyambung karo traktor, daya kasebut ora bisa digunakake

2. Crane angkat angkat kontainer 37 ton hidrolik. Crane kasebut dilebokake ing loro-lorone sasis lifte sisih wadhah, lan ngirim barang liwat silinder hidrolik lan tabung hidrolik kanggo nyadari fungsi ngangkat derek.

2. Pasokan listrik. Mesin diesel utawa mesin diesel sing dipasang ing trailer saben derek nyedhiyakake sumber listrik kanggo kabeh mobil lan crane. Mesthi, kita asring bisa ndeleng PTO sing digawa kendaraan dhewe kanggo njupuk tenaga.

4. Sawise kendharaan digawa menyang area sing cocog, loader sisi kontainer semi-trailer bisa nahan bobote kontainer luwih saka 37 ton, lan bobote desain asline bisa 80 ton, nanging amarga bobote wadhah sing winates , biasane kita ujar, Kapasitas bobot sasis yaiku 50 ton, ditambah bobote derek. Kajaba iku, kanggo model iki, kita dilengkapi remot kontrol minangka standar. Remote control duwe joystick lan tombol. Ana rong cara kanggo nyambungake, siji yaiku nyambungake kabel, sing liyane yaiku nyambungake karo sinyal radio, supaya bisa dioperasikake kanthi gampang. Operator ngubengi kontainer sajrone operasi, sing nggampangake operasi truk kanggo ndeleng posisi angkat saka macem-macem sudhut lan nyuda eksistensi risiko.

5. Operasi kasebut kanggo nyetabilake loro outrigger ing papan sing dipercaya lan angel. Dilengkapi 2 kaki hidrolik, sampeyan bisa ngangkat kontainer sing bobote nganti 37 ton. Sanajan outrigger bisa mbantu nyetel dhuwur ing lemah sing ora rata, kita yakin manawa luwih aman kanggo operasi ing lemah sing rata, lan uga bisa nambah wates keamanan lan watesan beban nalika numpuk kontainer.

6. Rantai pengangkat kontainer. Sajrone proses angkat, 4 rantai tetep saka sisih ndhuwur pengangkat sisih menyang posisi sing dikunci ing sisih ngisor wadhah. Sampeyan uga bisa milih nggunakake kunci sambungan kontainer manca kanggo ndandani rong kontainer 20 kaki. Nalika pangguna negesake manawa rong kontainer 20 kaki dikunci lan stabil, loader sisih bisa mindhah wadhah kaya wadhah 40 kaki. .


Wektu kiriman: Aug-01-2021