gew

Stacker tekan kontainer dobel ZPMC kasedhiya ing kene

Bubar iki, Industri Berat Mesin Pelabuhan Shanghai ngluncurake panyebar kothak dobel sing bisa adaptasi karo macem-macem stacker jangkauan perusahaan kanthi basis stacker jangkauan kontainer standar.
Tumpuk kothak dobel duwe tata struktural lan desain struktural sing apik banget. Bisa ngangkat rong wadhah standar 20 kaki utawa 40 kaki sekaligus, lan bisa tumpukan nganti lantai 9. Bobot angkat maksimum yaiku 10 ton, sing luwih akeh tinimbang stacker biasa. Efisiensi transisi produk ditambah luwih saka 40%, sing bisa luwih cepet ketemu transisi kontainer kosong, tumpukan, lan aman lan andal.
Kanthi tuwuhing logistik kontainer pelabuhan lan pangembangan kontainer sepur luwih lanjut, panggunaan kontainer wis saya akeh, lan pasar kanggo ngatasi peralatan luwih maju. Saiki, perusahaan wis nampa pirang-pirang pesenan ekspor kanggo stacker tekan kontainer dobel, lan wis ngrampungake kiriman siji peralatan.
Pawang kontainer minangka salah sawijining mesin paling penting sing digunakake ing pelabuhan laut, ing lapangan kontainer. Bisa ningkatake efisiensi kontainer sing bisa digunakake, akeh kontainer kosong sing dilebokake ing siji situs, nanging penangan kontainer kosong bisa gampang dipindhah saka sak papan menyang papan liya. Ora mung penangan kontainer kosong, nanging uga stacker tekan minangka mesin penting kanggo kerja transportasi kontainer.
Dilarang operasi tumpukan kontainer kosong
Operasi peralatan dilarang ing kahanan ing ngisor iki:
⑧Siap fasilitas keamanan sing dipasang ing stacker ora bisa digunakake kanthi normal. Contone: lampu utama, kaca spion, indikator kerja panyebar, mbalikke buzzer, lsp.
⑨ Rem, gir kemudi, gagang operasi lan fasilitas liyane salah.
Aturan operasi handler kontainer kosong
⑧ Sadurunge diwiwiti, priksa lan konfirmasi manawa ora ana sing ana ing peralatan lan garis sing mlaku. ⑥Nalika mesin duwe weker, ora bisa nyepetake mesin supaya ora aktif. Penyebab alarm kudu ditemokake lan alarm bisa dicopot sadurunge mesin diwiwiti.
Nalika tuas gir dipasang ing netral, mesin bisa diwiwiti, yen wiwitan ora valid.
⑧ Priksa manawa ora ana wong sing mlaku utawa ngadeg ing sangisore spreader (manawa ana bobot angkat), lan ora ana wong sing dienggo mundur ing counterweight sajrone operasi, yen ora diidini mundur.
Sopir kudu nonton arah lelungan lan menehi perhatian khusus menyang papan sing katon ana wong utawa kendaraan liyane. Yen lapangan tampilan kena pengaruh saka beban, supir kudu nyetir kendharaan mbalikke.
Dilarang nggawa wong ing njaba taksi utawa nggawa kargo. Mung ing taksi

news1


Wektu kiriman: Jul-26-2021