gew

Cuplikan Wadhah Ngunggah Dhiri

Cuplikan Wadhah Ngunggah Dhiri

Spesifikasi

Maks. kapasitas angkat: 37000kg

Massa tempel : 14500kg

Massa pengangkat sisih: 7250kg

Massa reged maksimum: 40000kg

Ukuran garis besar semi-trailer (L × W × H): 14100 × 2500 × 4000mm

Ukuran garis angkat sisih (L × W × H): 1020 × 2500 × 2490mm

Model Mesin : Kubota 2403-M-DI-E3B-CSL-1 (Opsi, yen nganyari model, kita bakal menehi informasi nalika sampeyan pesen)


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Trailer Wadhah Ngunggah Wadhah ngemot lan mbukak kontainer liwat rong crane listrik hidrolik sing dipasang ing saben pungkasan trailer 40ft. Cuplikan Wadhah Ngunggah dhewe dirancang kanggo ngangkat kontainer saka lemah, saka trailer liyane saka kendaraan saka gulung, saka kreta saka tumpukan ing dock menyang trailer anther, menyang saham liyane, menyang saham anther. Trailer Container Loading S dhewe bisa nyedhiyakake pangiriman kontainer 20ft lan 40ft. Cuplikan Trailer Ngemot Kontainer dhewe wis dikuatake kanthi kapasitas muatan 80 ton.

Perusahaan kita negesake "pengiriman barang sing berkualitas, tepat waktu, rega preferensial", lan saiki kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo pelanggan Tionghoa lan pelanggan jaban rangkah, lan pasokan Produsen lift kontainer kontainer Trailer kontaner Sendiri kanggo entuk pujian saka sing anyar pelanggan lawas. Cuplikan Wadhah Ngunggah Diri, Perusahaan kita mesthi setya "nggawe pelanggan dhisik" lan komitmen kanggo ngrewangi konsumen ngembangake organisasi lan dadi bos gedhe!

Pabrik kasebut nyuplai trailer kontainer kontainer China lan trailer pemasang sisi kontainer. Kita kepengin kerja sama karo perusahaan asing sing fokus karo kualitas, pasokan stabil, kapabilitas sing kuwat lan layanan sing apik. Kita bisa menehi rega paling kompetitif lan kualitas tinggi amarga kita wis duwe pengalaman luwih akeh. Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan kapan wae.

Kaluwihan:

Teknologi paten ngangkat piranti kunci corak kanggo mbukak lan mbongkar kontainer
Mekanisme kunci corak angkat kanggo mbukak lan mbongkar kontainer, kunci corak kanthi otomatis diputer lan dikunci ing pojok wadhah sajrone operasi kemasan, ora bakal tiba, lan njamin keamanan sajrone operasi; sajrone transportasi, kunci corak isih bisa dikunci kanthi otomatis liwat piranti watesan, Ambalan koleksi rantai transportasi operator lan rantai bongkar ngilangi, lan keamanan sajrone nyopir uga saya apik. Sawise operasi rampung, rantai angkat bisa diwujudake ing proses pamulihan crane kanthi ngoptimalake lintasan gerakan titik angkat lan posisi koleksi rantai. Panyimpenan otomatis ningkatake kenyamanan operasi lan keamanan kabeh kendaraan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita