gew

Crane Angkat Sisih

Crane Angkat Sisih

Spesifikasi

Ukuran sakabèhé: 14100mm X 2500mm X 4100mm

Fungsi: ngangkut kontainer 20ft lan 40ft

Suspensi: suspensi mekanik utawa suspensi udara

Ban: 12R22.5, 315 / 80R22.5, 11.00R20

Tipe trailer Landing gear: merek JOST

Jinis rem Sistem rem: WABCO

Sistem listrik: 24V, lampu LED, Socket 7-pin (kanggo 7 sabuk kawat)

Kapasitas dirating: 37 ton


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Side Lift Crane minangka crane khusus sing digunakake kanggo ngunggah kontainer saka siji truk utawa trailer menyang papan liyane. Wong uga ngarani minangka loader sampingan, angkat ayunan utawa cuplikan memuat dhewe, sing bisa mbantu nyedhiyakake layanan penanganan kontainer sing unggul. Misi kita yaiku ngatasi manajemen beban kerja ing industri transportasi sadonya. Kita spesialis trailer kontainer, penanganan kontainer lan transportasi, terus nggawe lan ngasilake produk inovatif sing bisa ngirit wektu operator lan pamilik dhuwit tim transportasi. Kita kepengin nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita nyoba kanggo nyedhiyakake layanan, kepuasan lan manufaktur sing apik banget kanggo sampeyan.

Perusahaan kita "netepi kontrak", bisa tundhuk karo panjaluk pasar, melu kompetisi pasar kanthi kualitas dhuwur, menehi pitulung kanthi luwih lengkap lan luwih unggul marang para konsumen, lan bakal dadi pemenang gedhe. Perusahaan ngupayakake yaiku entuk kepuasan pelanggan 100% kanthi Grosir Side Lift Crane 20ft nganti 40ft. Kita njamin manawa bisa nyedhiyakake solusi kualitas paling apik kanthi kacepetan sing cukup lan nyedhiyakake pelanggan kanthi pitulung sawise laris. Kita bakal bisa kerja bareng kanggo nggawe World of Side Lift Crane sing apik.

Didol Wholesale Crane Ngangkat Grosir, kita yakin manawa kanthi layanan kualitas sing tetep, sampeyan bisa entuk solusi performa paling apik lan paling murah saka wektu suwene. Kita setya nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan nggawe luwih akeh regane kanggo kabeh pelanggan. Muga-muga bisa nyipta masa depan sing luwih apik.

Perlindhungan lingkungan pangopènan Side Lift Crane

Kanggo nglindhungi lingkungan kita, monggo ngrampungake sampah saka produk kanthi bener nalika sampeyan nindakake operasi lan perawatan. Priksa manawa diklasifikasikake, disimpen lan dibuwang sampah kanthi aman nalika sampeyan ngoperasikake, njaga utawa ndandani produk kasebut, ember kanggo nglumpukake sampah padat (kertas sampah, logam limbah) dirancang khusus miturut sarat tartamtu, limbah kasebut dibalekake maneh dening unit sing mumpuni .
Sampah mbebayani:
1) Nglumpukake kabeh jinis minyak limbah kanthi ember khusus lan diwenehi "sampah bebaya" ing ember, coba aja bocor nalika ngoleksi.
2) Baterai panyimpenan: Lindhungi batere limbah ing area sing ditemtokake banjur tandhani tandha "sampah bebaya", sawise kasebut kudu direklamasi dening unit sing mumpuni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita