gew

Angkat sisih

Angkat sisih

Spesifikasi

Merek: CCMIE

Fungsi: kanthi aman nangani kontainer pengiriman lan kargo liyane saka / menyang trek liyane

Kapasitas dirating: 37 ton

Ukuran sakabèhé: 14100mm x 2500mm x 4100mm

Transport: 20ft, kontainer 40ft

As: 3 poros, 13T Fuwa

Ban: 12R22.5, 315 / 80R22.5, 11.00R20

Peralatan pendaratan: merek JOST

Sistem rem: WABCO

Sistem listrik: 24V, lampu LED, Socket 7-pin (kanggo 7 sabuk kawat)


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Trailer CCMIE 45T ton Container Side Loader digawe ing Xuzhou, model iki diproduksi wiwit taun 2019, lan dilengkapi alat kontrol nirkabel nirkabel merek terkenal lan operasi manual. CCMIE ngasilake 45 ton Container Side Loader Trailer kanggo mbukak lan mbongkar saiki. Bisa mbukak lan mbongkar kontainer 40ft, wadhah 20ft kanthi kapasitas angkat 45 ton.

Trailer pemuat sisi kontainer CCMIE 20ft 40ft kanthi Kapasitas pengangkat sing unggul lan ngangkut kontainer sing efektif lan peralatan transportasi. CCMIE nyedhiyakake 40ft loader sisih kontainer kanggo nyukupi kabeh kebutuhan penanganan kontainer, kanggo ngeterake kontainer 20ft, 40ft 40HQ.

CCMIE Container sisih ngemot nggawe karya fleksibel, Ngirit wektu lan nambah produktivitas kanggo pelanggan sing wareg ing saindenging jagad. CCMIE Gawe trailer loader sisih kontainer kanggo ngangkat lan ngeterake kontainer. Lan kita nggunakake teknologi sing andal, efektif lan aman.

Kanggo struktur bingkai, konstruksi las nggunakake baja tahan karat lan transportasi kontainer CCMIE semi-trailer ngemot konsep desain canggih.

Kita ing CCMIE nyedhiyakake calon pembeli saka saindenging jagad kanthi Angkat Sampingan berkualitas tinggi lan pemasok Side Lifter kelas kapisan. Dadi produsen profesional ing bidang iki, saiki kita entuk pengalaman praktis sing akeh banget ing produksi lan manajemen Trailer Wadah Pengangkat China sing paling laris 40 Trailer Wadhah Angkat Sisih Kaki Dijual, lan entuk ilmu profesional sing apik banget, kita percaya Iki nggawe kita tampil saka kompetisi lan ngidini pelanggan milih lan dipercaya. Kita kabeh ngarep-arep nggawe kesuksesan win-win karo para pelanggan, mula nelpon kita dina iki lan golek kanca anyar!

Angkat sisih China paling laris, Sisih Loader, wis pirang-pirang taun, kita mesthi ngetrapake prinsip berorientasi pelanggan, adhedhasar kualitas, ngupayakake keunggulan lan mupangate entuk manfaat. Muga-muga, kanthi tulus lan kabecikan, kita bakal diajeni kanggo mbantu sampeyan ing pasar luwih lanjut.

Pangopènan

priksa sistem hidrolik pengangkat sisih saben wulan
Lumahing tutup operasi sing resik
Jaga minyak hidrolik bebas saka bledug, isi minyak hidrolik saben 4 nganti 6 wulan., Gantos yen sampeyan ngerteni kekeruhan, fenomena kotor lan ora normal, lan tangki minyak bersih, ganti minyak hidrolik saben taun
Priksa nyandhang bantalan geser, ganti yen prelu
Priksa level minyak hidrolik saben dina, tambah yen prelu
Priksa pipa hidrolik, sendi tabung lan silinder, yen minyak bocor, kencengake sendhi utawa ganti segel yen ditemokake minyak bocor
Ngresiki utawa ngganti saringan minyak hidrolik tekanan dhuwur lan saringan minyak bali saben 6 wulan, copot stek minyak, saluran minyak, banjur copot cangkang, resik utawa ganti saringan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita