gew

Loader Sisih

Loader Sisih

Spesifikasi :

Tenaga Mesin: 371hp Euro II

Total massa: 25000kg

Bobot mati: 9200kg

Trailer total massa: 70000kg

Maks. kacepetan: 90km

Maks. kapasitas angkat: 37000kg

Maks. sawetara kerja: 4000mm

Maks. menjangkau stabilizer: 32000mm


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Side Loader mung butuh siji wong kanggo nggunakake remot kontrol operasi pengangkat sisih kanggo mbukak lan mbongkar kontainer saka / menyang kendaraan, utawa trailer. Alat Side Loader iki biasane digunakake ing terminal kontainer port utawa yard transfer terminal kontainer. Kita bisa nggunakake trailer kontainer loader samping supaya gampang nyadari penanganan kontainer, kayata ngemot lan mbongkar kontainer.

CCMIE kita asring bisa gawe marem karo para pelanggan sing dihormati kanthi kualitas sing apik, rega kompetitif lan pitulungan sing apik, amarga tim sales lan tim sawise-sales dadi luwih trampil lan rajin, lan nggawe perusahaan kita loader sisi China kanthi kauntungan biaya. Salah sawijining mahkota penjualan. Kepala traktor 371HP didol nganggo kontainer 40ft, lan sasis 371HP didol nganggo pengangkat sisi kontainer 20ft. Pasokan produk berkualitas tinggi sing dikombinasikake karo dhukungan pra-sales lan sawise-sales sing apik njamin daya saing sing kuat ing pasar sing saya global. .

Salah sawijining peralatan transportasi kontainer sing paling populer ing China, tekan stacker lan lifter container, kabeh solusi kita diekspor menyang pelanggan ing Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Amerika Serikat, Kanada, Iran, Irak, Timur Tengah lan Afrika . Produk kami ditampa kanthi apik dening para pelanggan kanthi kualitas dhuwur, harga kompetitif lan gaya sing paling disenengi. Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis karo kabeh pelanggan lan nggawe warna sing luwih endah.

Desain khusus babagan pencocokan sistem keamanan sing cocog

Sajrone operasi kabeh Loader Sisih, ana sistem proteksi anti-tip ing sawijining sisih outrigger kanggo ngawasi stabilitas kabeh mesin kanthi nyata. Yen ana bebaya miring, kanthi otomatis bisa menehi alarm lan ngunci kanthi efektif; sisih liyane outrigger dilindhungi dening baffle kanggo nyegah Wadah kasebut mlebu ing wilayah sing mbebayani. Aplikasi piring baja kanthi kekuatan dhuwur wis nglulusake analisis piranti lunak canggih lan tes ketat kanggo njamin keamanan lan kehandalan; sekaligus, segel hidrolik berkualitas tinggi, proteksi listrik tingkat tinggi, mekanisme penguncian sing aman lan andal, lan fungsi mandheg darurat sing praktis lan aman uga wis ditambahake. Keamanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita