gew

Truk Loader Sisih

Truk Loader Sisih

Spesifikasi :

Maks. kapasitas angkat: 37 ton

Fungsi: Muat trailer kontainer 20ft

Chassis Trailer: 10000 * 2500 * 4000

As: 8X4 poros

Ban: 12 unit

Sumber daya: Daya njupuk

Operasi: Remote control nirkabel lan operator Manual


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

Loader sisih, kita uga bisa dadi Truk Samping Sisih utawa menehi jeneng minangka trailer muatur mandiri. Mesin iki minangka cara mbukak, ngangkut lan mbongkar kontainer lan muatan liyane sing fleksibel lan efektif. Sampeyan bisa mbantu sampeyan entuk luwih akeh bisnis anyar, nggawa luwih akeh pelanggan lan nambah penghasilan ing pasar sing bisnis penanganan kontainer terus saya tambah.
Truk Loader Sisih bisa ngatasi kontainer pengiriman lan kargo liyane saka / menyang trailer, trek utawa sepur liyane, utawa langsung ing level dhasar, supaya bisa dikemas utawa dibongkar kanthi aman lan efisien.
Kita ngasilake derek sing bisa dipasang ing truk utawa trailer, loader Sisih bisa dioperasikake kanthi tenaga kerja minimal, bisa ngirit dhuwit, tanpa peralatan tambahan liyane, loader samping bisa nyuda wektu tunggu, lan bisa ngrancang supaya bisa dikirim kanthi lancar , layanan kompetitif

CCMIE nyedhiyakake produk lan solusi berkualitas tinggi sing apik uga pitulung kelas kapisan kanggo pangguna ing industri transportasi, pangguna ing industri penumpuk kontainer lan pangguna liyane sing butuh truk loader samping. Kita wis dadi pabrikan profesional ing bidang iki wiwit wiwitan abad kaping 20 lan nglumpukake akeh produk tren kanggo produksi lan manajemen. Pengalaman praktis truk loader sampingan kontainer China lan stacker tekan kontainer wis disetujoni dening para pelanggan! Ora preduli apa sarat sampeyan, kita kudu ngupayakake sampeyan kanthi paling apik. Sugeng rawuh para pembeli saka saindenging jagad kanggo kerja sama karo kita lan tuwuh bareng.

Produk tren loader sisih China, jangkauan, kerja sama karo pabrikan produk lan solusi sing apik, perusahaan kami minangka pilihan sing paling apik. Sugeng Rawuh sampeyan mbukak wates komunikasi. Kita minangka mitra ideal kanggo pangembangan bisnis lan ngarep-arep kerjasama sing tulus.

Layanan:

• Manual pangguna rinci sing kalebu instruksi operasi
• Insinyur luar negeri kasedhiya kanggo nyedhiyakake layanan teknis, kita bisa nyuplai layanan online
• Layanan teknis lengkap,
• Pangiriman cepet suku cadang kanggo sideloader
• Cepet nanggepi wektu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita