gew

Pengangkat Loader Sisih Truk Dipasang Truk

Pengangkat Loader Sisih Truk Dipasang Truk

Spesifikasi :

Maks. kapasitas angkat: 37 ton

Tenaga Mesin: 371hp Euro II

Ukuran truk: 9800mm * 2500mm * 4100mm

As: 4 poros

Ban: 12 unit

Maks. kacepetan: 90km

Angkat sisih: MQH37 (ATP)


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produksi

CCMIE ngasilake Truk Dipasang Kontainer Truk Dipasang Truk sing dipasang ing sasis 8X4, biasane dipasang ing sasis Sinotruck, ing sasis IVECO, utawa dipasang ing trailer semi 20 kaki. Pengangkat Load Side Container Truk Dipasang bisa digunakake kanggo mbukak lan mbongkar kontainer 20ft kanthi kapasitas angkat 37 ton. Pengangkat Loader Sisih Truk Dipasang Truk CCMIE
kanthi remot kontrol nirkabel merek terkenal lan sampeyan uga bisa ngoperake crane kanthi manual

Misi CCMIE kita yaiku dadi pemasok peralatan port inovatif kanggo peralatan komunikasi digital lan teknologi tinggi kanthi nyediakake desain lan gaya sing apik, kemampuan manufaktur lan pangopènan kelas dunia kanggo desain profesional China 20FT 40FT Truk Sidelifter Truk Dipasang Wadhah Loader. Loade, CCMIE kita minangka ahli ing bidang tartamtu, kita setya ngrampungake masalah transportasi kargo substansial lan muatan lan bongkar muat kanggo pangguna.

Loader sisih Cina sing dirancang kanthi profesional, loader samping kontainer, kabeh mesin impor kanthi efektif ngontrol lan njamin akurasi pangolahan produk. Kajaba iku, kita duwe klompok manajer lan profesional sing berkualitas tinggi, nggawe barang-barang berkualitas tinggi, lan duwe kemampuan ngembangake produk anyar kanggo nggedhekake pasar domestik lan manca. Kita ngarep-arep banget para pelanggan supaya bisa maju ing bisnis.

Kahanan kerja

1) Ora diidini ngoperake Truk Pengisi Sisih Kontainer Truk ing garis listrik sing dhuwur.
2) Priksa manawa situs kerja wis amba, sadurunge miwiti kerja, priksa manawa sinau area kerja, dalan menyang papan kerja, anane alangan lan lokasi mesin liyane.
3) Dasar papan kerja kudu tegas lan rata, kemiringan kurang saka 3% lan lumahing ora klelep sajrone operasi.
4) Nyedhiyakake pencahayaan sing cukup supaya gerakan mesin lan beban bisa dideleng kanthi cetha.

Kahanan lingkungan

Kanggo njamin keamanan kerja, priksa manawa sampeyan bisa memenuhi tuntutan ing ngisor iki:
1) Suhu lingkungan: -20 ° C ~ + 40 ° C;
2) Kecepatan angin ora ngluwihi 13.8m / s.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita